TAŞLIÇAY İLKOKULU
Hürriyet Mah.YBO

VİZYON

Öğrencilerimizi; Atatürk ilkelerinin ışığında, milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda milli-manevi değerlerimize bağlı; aileisne, çevresine ve milletine yararlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli, karşılaştığı zorlukları aşabilen bireyler olarak yetiştirmek.

MİSYON

Sunduğu eğitim ortamı ile aile sıcaklığını aratmayan, öğrencilerine hoşgörülü ve demokratik bir ortam sunan, akademik başarısı yüksek ve bir üst kurum için yeterli bilgi ve beceriye sahip öğrencileriyle anılan, tercih ve takdir edilen bir yatılı bölge okuluna bağlı bir ilk okuldur

Kütüphane Kitap Sayısı :200
Öğretim Şekli :Okulumuz normal öğretim olup okulumuzda birleştirilmiş sınıf mevcuttur. 1 ve 2. sınıflar ile 3 ve 4. sınıflar birleştirilmiştir.

Öğretim Şekli

Merkezi ısınma - Kaloriferli

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz ilçe merkezinde olup çarşıya uzaklığı bir kilometre kadardır. İl merkezine ise 30 km uzaklıktadır.

Okulumuz, Taşlıçay Yatılı Bölge Ortaokulu ile aynı binada bulunmaktadır.

Okulumuza 23 kaynak kitap ve ders kitapları MEB tarafından gönderilmiştir.